بنزین گران شد با توجه به اخبار دولت در روز 25 آبان 98 بنزین از سوی دولت به صورت تک نرخی و دو نرخی در آمد و این تغییر قیمت سبب شده تا بسیاری از افراد موجب آشوب و نگرانی شود ، کامیونداران و رانندگان تاکسی با داشتن اعتراض به این نوع گرانی سبب شد تا دولت تجدید نظر کرده و سهمیه این دسته از افراد را افزایش بدهد ، اما نگرانی اصلی رانندگان و کامیون داران در این مورد است که با گران شدن بنزین و در پی آن به مراتب قیمت لاستیک و انواع ابزار ها و قطعات مصرفی ماشین های سنگین و نیمه سنگین گران خواهد شد و با این گرانی دیگر نخواهند توانست به خوبی کارکنند و در آمد خوبی داشته باشند ، به همین دلیل بود که در طی روز های اخیر این دسته از افراد جامعه در پی این گرانی موجب ناراحتی شده دست به اعتراض زدند.
گفته های رهبر در مورد بنزین
اما به گفته های رهبر جناب اقای خامنه ای (ره) رانندگان
و مردم نباید نگران باشند و این اطمینان خاطر را به مردم و قشر راننده جامعه خواهم
داد که در پی این گرانی ها تاثیری بر روی دیگر کالا ها نداشته باشد و همچنین در
این زمینه به تمام مردم کشور این اطمینان را خواهم داد که تنها بنزین گران شود و
قیمت دیگر کالا های داخلی و خارجی افزایش پیدا نکند.
در پی گرانی بنزین و سوخت در ایران بسیاری از وسایل ها و مایحتاج ها در ایران گران شد با توجه به گفته رهبر انقلاب اسلامی هیچ گرانی رخ نخواهد داد اما پس از گذشت یک هفته از این شلوغی ها همچنان شاهد گران شدن وسایل و قطعات خودرو کامیون و.... خواهیم بود ، با گران شدن روغن یکی از اصلی ترین وسایل مصرفی در بین کامیون داران و رانندگان سبب ناراحتی این دسته از افراد شد.
گرانی قطعات ماشین
لاستیک های گران سبب شد بار دیگر بازار های داخلی و رانندگان را به آشوب کشانده و موجب شود دست به اعتراض بزنند ولی این اعتراضات هیچ نتیجه خوبی را به همراه نداشته است.
قیمت بنزین
سواری شخصی |
سهمیه برای خودرو های بنزینی : 60 لیتر |
سهمیه برای خودرو های دوگانه سوز : 30 لیتر |
وانت باری کم مصرف و پر مصرف |
سهمیه وانت باری کم مصرف بنزینی : 200 لیتر |
سهمیه وانت بار کم مصرف دوگانه سوز : 60 لیتر |
سهمیه وانت بار پر مصرف بنزینی : 300 لیتر |
سهیمه وانت بار پر مصرف دوگان سوز : 120 لیتر |
تاکسی |
سهمیه تاکسی بنزینی : 400 لیتر |
سهمیه تاکسی های دوگانه سوز : 200 لیتر |